Материалы за Январь 2024 года » Страница 6 » "КГУ Школа-гимназия №153 им.А.Розыбакиева" Управления образования г. Алматы
Телефон приемного:
+7(727) 230-97-61
Телефон бухгалтерия:
+7(727) 230-98-70
Версия
для слабовидящих
«Оқушылардың  денсаулығын басқару»
16
январь
2024
«Оқушылардың денсаулығын басқару»
Бала денсаулығын, оның дене және ақыл-ой дамуын  анықтайтын бағыттардың бірі-өскелең ұрпақты сапалы тамақтандыруды ұйымдастыру болып табылады. Дұрыс ұйымдастырылған тамақтандыру оқушылардың денсаулығын сақтауға көмектесетіні сөзсіз. Осы бағытта Алматы қаласы Білім басқармасы мектепте тамақтануды  ұйымдастырудың  жаңа моделін қалыптастыру үшін  Қазақ тамақтану Академиясы және Ұлттық салауатты  тамақтану  орталығымен  бірлесіп «Оқушылардың  денсаулығын басқару» пилоттық жобасын әзірледі. Жобаның
Меню на 27.12.2023
10
январь
2024
Меню на 27.12.2023
  4 неделя 3-й день Наименование блюд Выход блюда, г Ингредиенты блюда Цена Брутто, г Сумма Стоимость блюда 7-10 лет 11-14 лет 15-18 лет  7-10 лет 11-14 лет 15-18 лет  7-10 лет 11-14 лет 15-18 лет  7-10 лет 11-14 лет 15-18 лет  Салат из свежих овощей 60 80 100 капуста белокочанная 180,00 41 55 69 7,38 9,90 12,42 43,55 57,87 71,15 морковь 232,00 18 24 30 4,18 5,57 6,96 масло растительное 1050,00 8 11 13 8,40 11,55 13,65 укроп 1815,00 13 17 21 23,60 30,86 38,12 Рагу (говядина) 200/50 200/50
Меню на 26.12.2023
10
январь
2024
Меню на 26.12.2023
  4 неделя 2-й день Наименование блюд Выход блюда, г Ингредиенты блюда Цена Брутто, г Сумма Стоимость блюда 7-10 лет 11-14 лет 15-18 лет  7-10 лет 11-14 лет 15-18 лет  7-10 лет 11-14 лет 15-18 лет  7-10 лет 11-14 лет 15-18 лет  Салат свекольный с сыром 60 80 100 свекла 279,00 55 74 91 15,35 20,65 25,39 71,75 94,60 122,74 сыр  4800,00 10 13 17 48,00 62,40 81,60 масло растительное 1050,00 8 11 15 8,40 11,55 15,75 Биточки куриные 70 80 90 куриное филе 2000,00 110 120 135 220,00 240,00 270,00
Меню на 25.12.2023
10
январь
2024
Меню на 25.12.2023
  4 неделя 1-й день Наименование блюд Выход блюда, г Ингредиенты блюда Цена Брутто, г Сумма Стоимость блюда 7-10 лет 11-14 лет 15-18 лет  7-10 лет 11-14 лет 15-18 лет  7-10 лет 11-14 лет 15-18 лет  7-10 лет 11-14 лет 15-18 лет  Салат из белокачанной капусты 60 80 100 капуста белокачанная 180,00 58 78 98 10,44 14,04 17,64 18,06 23,63 29,19 морковь 232,00 7 9 11 1,62 2,09 2,55 сахар 450,00 4 5 6 1,80 2,25 2,70 масло растительное 1050,00 4 5 6 4,20 5,25 6,30 Гуляш (говядина) 60 80 90 говядина
Педагогикалық кеңес
10
январь
2024
Педагогикалық кеңес
Білім ошақтарындағы   өзекті мәселелердің  бірі - оқу сапасын көтеру. Білімді, саналы, тәрбиелі түлектерді  оқытып, жеткізіп, шынайы өмірге дайындау. Осы бағытта талмай жан-жақты ізденіп, еңбек етіп келе жатқан А.Розыбақиев атындағы № 153 мектеп-гимназияның педагогикалық ұжымында  бірінші жарты жылдық пен екінші тоқсан нәтижелерін талдау  мақсатында  педагогикалық кеңес өткізіліп, білім сапасы талқыланды. Желтоқсан айы бойы  оқыту процесінде  қазақстандық ғалым Ф.Я. Вассерманның
«Оқушылардың дағдыларын дамытудың тиімді әдістері: Табысты білімге апарар жол. Білім берудегі жасанды интеллект»
10
январь
2024
«Оқушылардың дағдыларын дамытудың тиімді әдістері: Табысты білімге
«Оқушылардың дағдыларын дамытудың тиімді әдістері: Табысты білімге апарар жол. Білім берудегі жасанды интеллект»: Технология дәуіріндегі оқыту» семинары.     Кеше мектеп-гимназияда білім  алушылардың  дағдыларын дамытудың тиімді әдістері және жасанды интеллекттің білім берудегі рөлі туралы қызықты семинар өтті. Педагогтер тиімді оқытуды ынталандыру үшін жаңа тәсілдер, әдістер мен стратегияларды зерттеу үшін жиналды. Семинарда топтық жобалар, пікірталас, рөлдік ойындар сияқты белсенді оқыту